Notícies del lloc

Moodle PFC "Competències Bàsiques"

 
Imatge Joan Salelles
Moodle PFC "Competències Bàsiques"
per Joan Salelles - dimecres, 15 gener 2014, 17:06
 

Logo CefirePels professors interessats, ací teniu un enllaç al curs Moodle del PFC sobre Competències Bàsiques.

Per entrar cal posar, com a nom d'usuari el DNI, sense lletra i omplint amb zeros per l'esquerra fins tindre 9 dígits. Si alguna vegada heu feu algun curs del CEFIRE via Moodle, la contrasenya serà la que establireu al seu dia. Podeu utilitzar l'enllaç de recordatori de contrasenya, cas d'haver-la oblidada, per a que l'envie per correu, però:

Correu CVCorreu GVHe pogut vore que els correus que té definits aquest Moodle als seus usuaris són els dels (antics?) comptes de "Correu del ciutadà" o "Correu CV", que no tenen RES a vore amb els comptes dels "Correu del docent", ni amb els nostres correus corporatius.
TENIU-HO PRESENT!!

Si no recordeu la contrasenya o no teniu activat aquest correu del ciutadà, podeu emplenar el formulari de petició de canvi de contrasenya i els administradors del Moodle del Cefire procediran a canviar-la.

Una vegada accediu, vos recomanaria que canvieu l'adreça de correu al vostre perfil per un compte de correu que utilitzeu més habitualment, com el del docent, un personal vostre o el corporatiu de @iesgregorimaians.org.