Notícies del lloc

Nova plataforma "al núvol" Google Apps for IES Gregori Maians

 
Imatge Joan Salelles
Nova plataforma "al núvol" Google Apps for IES Gregori Maians
per Joan Salelles - dimarts, 30 octubre 2012, 09:34
 

G Apps for IES Gregori Maians Per aprofundir en l'aprenentatge de les TIC, el seu ús a l'ensenyament i posar a l'abast dels alumnes i professors del centre un conjunt de ferramentes TIC que faciliten l'aprenentatge, les tasques docents, altres tasques d'organització i gestió de les nostres activitats, així com complementar l'oferta de ferramentes de comunicació entre els membres de la comunitat educativa, tant a les classes com a fora, a l'IES hem contractat el servei Google Apps for Education.

Com a alumnes o professors de l'IES Gregori Maians, a partir d'ara disposareu d'un compte a Google Apps per iesgregorimaians.org.

Per anar aprenent i provant les possibilitats de la plataforma, per ara s'han donat d'alta els comptes del professorat i al curs que ve ja s'afegiran els comptes per l'alumnat. Visiteu la plataforma a:

http://apps.iesgregorimaians.org

Així mateix he dissenyat un lloc amb recursos d'ajuda i aprenentatge del funcionament d'aquesta nova, excel·lent i espere que utílissima ferramenta de comunicació i ensenyament. Visiteu-lo abans de res.