Notícies del lloc

Assistents telemàtics per formalitzar sol·licituts d'admissió.

 
Imatge Joan Salelles
Assistents telemàtics per formalitzar sol·licituts d'admissió.
per Joan Salelles - dimarts, 29 maig 2012, 11:17
 
AdmissióEs pot consultar tota la legislació referent al procés d'admissió i matrícula, així com assistents telemàtics i ajuda en aquesta pàgina. La més important de les resolucions és la de la D. T. de València per la qual es determina el calendari i procediments pels centres de la província de València.
Abans de formalitzar la matrícula als diferents estudis del centre, cal sol·licitar l'admissió en aquest. Estan obligats a sol·licitar l'admissió:
  • ESO: Els alumnes que vulguen cursar estudis d'ESO per primera vegada en aquest centre i no procedisquen de centres adscrits. El termini és del 24 de maig fins l'1 de juny i encara que no és obligatori, es pot utilitzar aquest assistent telemàtic per emplenar la sol·licitud.

  • PQPI: Tots els alumnes que vulguen accedir als PQPI d'aquest centre com a primera opció, encara que ja estiguen cursant ESO en el centre. El termini és del 13 al 17 de juliol, per ara no hi ha assistent telemàtic.

  • Batxillerat: Tots els alumnes que vulguen accedir per primera vegada a estudis de Batxillerat, encara que estiguen cursant l'ESO en aquest centre. El termini és del 4 al 13 de juny i encara que no és obligatori, poden utilitzar aquest assistent telemàtic per emplenar la sol·licitud.

  • CFGM: Tots els alumnes que vulguen accedir per primera vegada a estudis de Cicles Formatius de Grau Mitjà, encara que estiguen cursant l'ESO en aquest centre. El termini és del 4 al 13 de juny i és obligatori utilitzar aquest assistent telemàtic per emplenar la sol·licitud.

  • CFGS: Tots els alumnes que vulguen accedir per primera vegada a estudis de Cicles Formatius de Grau Superior, encara que estiguen cursant Btx o CFGM en aquest centre. El termini és del 4 al 13 de juny i és obligatori utilitzar aquest assistent telemàtic per emplenar la sol·licitud.
Recomanem abans de res llegir completament el document d'ajuda d'aquests assistents telemàtics.