Notícies del lloc

Informació tancament IES per l'alerta sanitària

 
Imatge Joan Salelles
Informació tancament IES per l'alerta sanitària
per Joan Salelles - diumenge, 22 març 2020, 20:00
 

Coronavirus

Dilluns 23 de març tornem a l'activitat lectiva en unes circumstàncies i situació molt complicada que impedeix la continuïtat de les classes presencials, i que ens obliga a tots i totes a continuar l'atenció i tasca docent amb altres modalitats no presencials; és per això que voliem traslladar  la comunitat educativa les següents informacions: 

  1. Atenent a les instruccions actualment vigents, el centre obrirà entre dilluns a divendres de 9 a 13 hores. És important indicar que aquesta obertura, atenent a instruccions de les autoritats sanitàries, és per atendre situacions i consultes directes de pares / mares de forma individual, NO MAI D'ALUMNAT, i d'una forma puntual respectant les normes sanitàries preventives dictades. Atenent a les noves instruccions de les autoritats sanitàries i educatives, hem d'informar-los que no es produirà aquesta obertura del centre, EL CENTRE ROMANDRÀ TANCAT FINS A NOVA ORDRE.
  2. Durant estos dies han de rebre orientacions sobre les activitats docents que els/les alumnes van a desenrotllar, i que principalment seran de forma virtual/on-line.
  3. Els preguem estiguen atents/es als canals de comunicació del centre: Itaca web família + Telegram + e-mail + pàgina web del centre (www.iesgregorimaians.org), i l'alumnat també la plataforma "Aules".
  4. A banda d'altres vies de comunicació amb el professorat i amb els/les tutors/es dels seus/es fills/es, els anotem ací el correu del director del centre per qualsevol consulta que necessiten fer: escriva_juaeng@gva.es.