Class timetable with Google Calendar

Logo G CalendarAnem a utilitzar Google Calendar com una agenda electrònica.

Nou calendari

Una vegada dins el nostre compte de Goggle Calendar, creem un calendari nou de nom "Horari".

Dins aquest calendari, anem definint diferents esdeveniments, un per cada classe:

  • Canvieu les hores d'inici i final a les de començament i acabament de cada classe, tenint en compte que les classes duren 55 minuts.
  • Poseu dins l'apartat On l'aula on s'imparteix cada classe.
  • Definiu que cada esdeveniment (cada classe) s'ha de repetir setmanalment a la mateixa hora fins la data de final de curs (aquest curs 15-16 és el17 de juny de 2016).
  • Una vegada definida i desada una primera classe, les següents és millor anant definint-les per duplicació, canviant només les hores, la matèria, aula i color si és el cas.

Quan el tingueu acabat, anem a compartir-lo, per a que es puga vore per altra gent per internet sense necessitar compte de Google. Cliqueu a la fletxa desplegable de la dreta del nom del vostre calendari i seleccioneu del menú "Comparteix aquest Calendari":

A la finestra de propietats del calendari que ix, heu de marcar l'opció de fer-lo públic, per a poder-lo insertar a una pàgina web, com el bloc, per exemple:

Per últim, una vegada el calendari creat i fet públic, el podem inserir dins una pàgina web, com el nostre bloc d'aula, mireu en aquest video-tutorial com es fa:

Una vegada fet, inseriu el vostre horari dins un article al bloc d'aula. Recordeu que ací la tasca Moodle heu de posar-me un enllaç al vostre post com aquest, per avisar-me que ja ho teniu fet. Recordeu posar títol, etiquetes, donar formats, etc... El post ha de quedar més o menys com aquest: